Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό & Πειραματικό Κέντρο ELPEN

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Τμήματος Ενδοουρολογίας - Λαπαροσκοπικής Χ/Ρ Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας της ΕΟΕ

 

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ) είναι επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο και η Επίσημη Επιστημονική Εταιρεία Κορμού της Ειδικότητας στην Ουρολογία. Ιδρύθηκε το έτος 1931 και σήμερα αριθμεί περίπου 1200 Μέλη από τα οποία τα 1060 περίπου είναι Τακτικά Μέλη (ειδικευμένοι Ουρολόγοι) και τα 140 Πάρεδρα (ειδικευόμενοι Ουρολόγοι).

Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει ετησίως δύο Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του Τμήματος Ενδοουρολογίας - Λαπαροσκοπικής Χ/Ρ Ουρολογίας και Ουρολογικής Τεχνολογίας στα οποία συμμετέχουν δωρεάν 20 Ειδικευόμενοι τελευταίου έτους και Ειδικευμένοι Ουρολόγοι απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Τμήματος, μετά από 2 έτη αναστολής, λόγω της πανδημίας, των Πρακτικών Σεμιναρίων (Hands on training wet-labs), με χαρά ανακοινώνει ότι το πρώτο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του έτους θα λάβει χώρα το Σάββατο, 1 Απριλίου 2023, στο Πειραματικό κι Ερευνητικό Κέντρο της Εταιρείας ELPEN (Λεωφ. Μαραθώνος 95, Πικέρμι Αττικής).

Το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά μια σύντομη θεωρητική παρουσίαση λαπαροσκοπικών, ρομποτικών κι ενδοουρολογικών τεχνικών, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί πρακτική εξάσκηση (Hands on Training wet-lab) των εκπαιδευόμενων στις παραπάνω τεχνικές με την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρων συναδέλφων.


SHARE
01 Απριλίου 2023